Googlede Ara

EMANET DİZİSİ TÜLİN (PELİN ACAR) KİMDİR - PELİN ACAR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
EMANET DİZİSİ TÜLİN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturdu. Fox TV de yeni başlayan dizinin adı Emanet dizisidir. Emanet dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.


Fox tv de yeni başlayan Emanet dizisi konusu ile tanıdık gelse de, oldukça beğenilmiş ve dikkat çekmiştir. Emanet dizisi başrollerinde, kaçak dizisinde oynayan Özlem Yılmaz ve en son Fatih filminde rol alan Mehmet Akif Alakurt yer almaktadır. Emanet dizisinde Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya, İpek Elban, Özge Sezince, Gökay Müftüoğlu, Begüm Fil, Pelin Acar gibi bir çok isim yer almaktadır. Emanet dizisinde düğün günü eşi öldürülen bir kadın ile jandarma üsteğmen olan Fırat arasında geçen zorlu aşkı konu alacaktır.

Emanet dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmektedir. Emanet dizisinde Tülin karakterini canlandıran Pelin Acar dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Emanet dizisi Tülin kimdir, 
Pelin Acar kimdir, kaç yaşındadır, boyu kaç kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere Pelin Acar'ın biyografisini ve resimlerini derledik.

EMANET DİZİ OYUNCULARI>>>


Emanet Dizisi Tülin Kimdir?

Pelin Acar Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet dizisinde Tülin karakterini canlandıran Pelin Acar 10 Ocak 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Güzel oyuncu Pelin Acar Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Benim için Üzülme dizisinde Şenay karakteri ile tanıdığımız başarılı oyuncu bir çok dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. 2008 yılında vizyona giren Yengeç Oyunu filminde, 2010 yılında vizyona giren Kavşak isimli sinema filminde Banu karakterini canlandırmış. 2011 yılında vizyona giren Mavi Pansiyon isimli sinema filminde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de büyük başarı yakalayan güzel oyuncu 2011 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Bir Günah Gibi isimli Tv dizisin'de Gülizar karakterini canlandırmıştır. 2012-2013 yılı Show Tv ekranlarında yayınlanan Benim İçin Üzülme isimli dizi'de Şenay karakterine hayat vermiştir. Başarılı oyuncu şimdi ise Fox Tv de yayınlanan Emanet dizisinde Tülin karakteri ile izleyici karşısındadır.


Pelin Acar Boyu       : 1,68
Pelin Acar Kilosu     : 56
Pelin Acar Twitter    : https://twitter.com/acar_pelin
Pelin Acar Facebook : https://www.facebook.com/PelinAcarFan


Pelin Acar Rol Aldığı Dizi ve Fimler

- 2014 Emanet (Tülin Kozaklı) TV Dizisi
- 2014 Dabbe 5: Zehr-i Cin Sinema Filmi
- 2012 Benim İçin Üzülme (Şenay) TV Dizisi
- 2011 Mavi Pansiyon (Zeynep) Sinema Filmi
- 2011 Bir Günah Gibi (Gülizar) TV Dizisi
- 2010 Kayıp Madalyon (Leyla) TV Dizisi
- 2010 Kavşak (Banu) Sinema Filmi
- 2008 Yengeç Oyunu (Songül) Sinema Filmi


Pelin Acar Resimleri


pelin acar kimdir, pelin acar kaç yaşında, pelin acar resimleri, pelin acar biyografi, pelin acar foto galeri, pelin acar hayatı, pelin acar nereli, emanet tülin kim, emanet tülin karakteri kim, emanet tülin kaç yaşında, emanet tülin gerçekte kim, emanet tülin resimleri, emanet dizisi tülin foto galeri, emanet tülin kaç yaşında, emanet dizi oyuncuları kimler, emanetde kim kimdir, emanet tülinemanet dizisi tülin resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, emanet tülin karakteri, emanet tülin, tülinin gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com