Googlede Ara

FUNDA ARAR HAYATIN HESABI ŞARKI VE ŞARKI SÖZLERİ - FUNDA ARAR HAYATIN HESABI SÖZLERİ


- Reklamlar -


FUNDA ARAR HAYATIN HESABI ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yaptığı albümlerle ve söylediği her şarkı ile hafızalara kazınan ve sevilen bir isim olan Funda Arar hayranlarını sevindirerek Hoşgeldin adlı yeni albümünü dinleyicilerinin beğenisine sundu. 

Funda Arar Hoşgeldin albümü ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. Başarılı sanatçının yeni Hoşgeldin ismini verdiği albümde birbirinden güzel parçalar yer almaktadır.

Güzel ve başarılı sanatçı Funda Arar'ın yeni Hoşgeldin albümünde toplamda 13 şarkı yer alıyor. Funda Arar yeni albümünde Febyo Taşel, Yıldız Tilbe, Ragga Oktay, Burcu Tatlıses, Soner Sarıkabadayı, Bora Duran, Ümit Sayın ve Gökhan Tepe gibi bir çok önemli isimle çalışmıştır. 

Funda Arar Hoşgeldin albümünün çıkış parçası olarak Hayatın Hesabı isimli şarkı seçilmiş ve bu şarkıya birde klip çekilmiştir. Funda Arar yeni klibi Hayatın Hesabı adlı şarkının yönetmenliğini Nihat Odabaşı yapmıştır. Funda Ararın yeni klibinde Soma'da yaşanan ve 301 madencinin hayatını kaybettiği faciaya da vurgu yapılmıştır. Funda Arar Hayatın Hesabı isimli şarkısının sözleri yazımızın devamındadır.

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ALBÜM ŞARKILAR>>>


Funda Arar Hayatın Hesabı Şarkı Sözleri
Funda Arar - Hayatın Hesabı Sözleri

Hayatın kendi hesabı varmış,
Boşuna hesaplar yaptık.
Kalbim aşk denizlerinde batmış,
Şimdi elde var yalnızlık.

Aşk denen o büyük dağdan,
Ne kaldı?
Gönlümüzden büyük yıkıntı.

Ekmeğe tuz banmak
Yokluğa alışmak
Her derdin çaresi var
En zor şey unutmak

Gözünde hala değerim varsa
Bir hatır sormaya uğra
Hiç gitme bırak seninde bitsin
Ne kadar ömrün kaldıysa

Gözünde hala değerim varsa
Bir hatır sormaya uğra
Hiç gitme bırak seninde bitsin
Ne kadar ömrün kaldıysa

funda arar, funda arar yeni klip şarkısı, funda arar klip şarkısının adı, funda arar soma ile ilgili klibi, funda arar hayatın hesabı şarkısı, funda arar klip şarkısının sözleri, funda arar hayatın hesabı şarkı sözleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir funda arar hayatın hesabı adlı şarkısı ve sözleri, funda arar şarkı sözleri, funda arar hayatın hesabı şarkısı dinle, funda arar yeni klibi izle, funda arar hayatın hesabı mp3, mp3 indir, müzik dinle, yeni şarkılar, şarkı sözleri, yeni çıkan albümler, şarkı dinle, şarkılar ve sözleri, hayatın hesabı şarkı sözleri, hayatın hesabı funda arar,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com