Googlede Ara

HAYAT YOLUNDA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - KANAL D HAYAT YOLUNDA DİZİSİ


- Reklamlar -
HAYAT YOLUNDA DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D ekranlarında başlayan ve büyük beğeni toplayan Hayat Yolunda dizisi birinci bölüm ile oldukça beğenildi. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında olacak olan Hayat Yolunda dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. 
Daha önceden yayınlanan Doktorlar adlı dizi ile benzer olan Hayat Yolunda dizisi bir grup doktorun birbirleri ile tanışmalarını ve ekip kurarak hayat kurtarmaları hakkında gelişecek olan dizi şimdiden adını duyurmayı başardı.

Kanal D ekranlarında başlayan Hayat Yolunda dizisinin başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Hayat Yolunda dizisi oyuncuları kimler, Hayat Yolunda dizi konusu nedir, Hayat yolunda dizisi ile ilgili bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde hayat yolunda dizi oyuncularının biyografilerini burada bulabilirsiniz. 


Hayat Yolunda Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hayat Yolunda Dizisi Cem - Engin Öztürk
Hayat Yolunda Dizisi Şafak - Nur Fettahoğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Hayat Yolunda Dizisi Selim - Burak Yamantürk
Hayat Yolunda Dizisi Yelda - İpek Karapınar (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Hayat Yolunda Dizisi Alpay - İlker İnanoğlu
Hayat Yolunda Dizisi Melis - Sinem Öztürk (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Hayat Yolunda Dizisi Tayfun - Yıldıray Şahinler (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Hayat Yolunda Dizisi Seza - Ceyda Tepeliler (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Hayat Yolunda Dizisi Veysel - Ediz Hun
Hayat Yolunda Dizisi Ebru - Seda Güven (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Hayat Yolunda Dizisi Muazzez - Fulya Ülvan
Hayat Yolunda Dizisi Zeliş - Nehir Naz Topal
Hayat Yolunda Dizisi Ecem - Leyla Kırşan


Hayat Yolunda Dizi Konusu Nedir

Prof. Doktor Veysel Bey, İstanbul'da kar amacı gütmeyen bir özel hastanenin sahibidir. Hastane, borçları yüzünden zor durumdayken, doktorların bir kısmı istifa eder. Tüm ömrünü hastalarına adamış bir insan olarak, yıllarca emek verdiği hastanesinin kapanmasına gönlü razı olmayan Veysel Bey, hastaneyi kurtaracak bir ekip kurmaya karar verir.
Veysel Bey'in kendi gibi doktor olan kızı ve tek varisi Yelda, tıp fakültesinden tanıdığı ve babasının öğrencisi olan bir grup doktoru biraraya getirir. Türkiye'nin değişik yerlerinden bir araya gelen beş doktor, birbirlerinden oldukça farklı karakterlere sahiptir ancak, tek bir ortak noktaları vardır... Beşi de başkalarının dertlerine derman olmaya çalışırken, kendi dertlerini çözme konusunda oldukça başarısızdır. Zamanla, bu hastane onların sadece iş yeri değil, ailesi, sığınağı da olur. Sadece hayatlarını kurtardıkları hastaları için değil, birbirleri için de vazgeçilmez olurlar.



hayat yolunda, hayat yolunda dizisi, hayat yolunda dizi oyuncuları, hayat yolunda oyuncu kadrosu, hayat yolunda dizisi oyuncuları kimler, hayat yolunda dizi oyuncularının isimleri, hayat yolunda dizisindeki doktorların isimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hayat yolunda dizisi ecem, hayat yolunda dizisi doktor cem, şafak, selim yelda alpay kim, hayat yolunda dizisi hakkında bilgi, hayat yolunda dizisi karakter isimleri, hayat yolunda dizisinde kim kimdir, hayat yolunda dizisi oyuncu isimleri ve gerçek adları, hayat yolunda dizisi 1. bölüm, hayat yolunda dizisi yeni bölüm ne zaman, hayat yolunda dizisi yeni fragman,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com