Googlede Ara

KIVIRCIK ALİ YENİ ''HASRET'' ALBÜMÜ 2014 - KIVIRCIK ALİ HASRET ALBÜMÜ ŞARKILARI


- Reklamlar -
KIVIRCIK ALİ HASRET ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden olan Kıvırcık Ali yaptığı ve söylediği tüm şarkılar ile hala en çok dinlenen şarkılardan olmaya devam ediyor. Kıvırcık Ali'nin en son çıkan albümü ise onbirbirikibinonbir isimli albümüydü. 
1968 yılında doğmuş olan olan başarılı sanatçı bilindiği üzere bir trafik kazasında ölmüştü. Kıvırcık Ali stüdyodan çıkıp evine giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. 11 Ocak 2011 tarihinde kaza sonucu ölen Kıvırcık Ali'nin son albümüne bu nedenle öldüğü tarih verildi ve onbirbirikibinonbir adı verildi.

Şimdi ise Kıvırcık Ali'nin yeni albümü yayınlandı. Kıvırcık Ali Hasret adı verilen yeni albümü ile yeniden sevenleri ile buluştu. Sevilen sanatçı Kıvırcık Ali Hasret albümü 12 şarkıdan oluşuyor. Bu yeni şarkılar daha önce Kıvırcık Ali her albümü için bir kaç şarkı fazladan yaptığı için hiç yayınlanmamış ve duyulmamış şarkılardan oluşuyor. Kıvırcık Ali yeni Hasret albümünde 12 şarkı yer alıyor ve bunların 8 tanesinin müziği Kıvırcık Ali imzası taşıyor. Ayrıca Hasret isimli şarkının sözlerini de yazmış. Yine değerli ozanların sözlerini bestelemeye devam etmiş ve bu isimler Garip Bektaş, Salih Soydemir, Dilara Karaelmas, Aşık Hüdai, Aydın Öztürk, Adil Ali Atalay, Dursun Ali Akınet, Mahmut Erdal, Maksut Koca ve Yusuf Hayaloğlu'dur

Kıvırcık Ali Hasret Albümünde Yer Alan Şarkılar

Kıvırcık Ali Hasret Albümü Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
01. Kıvırcık Ali - Yareler Beni.mp3 
02. Kıvırcık Ali - Sen Yalan mıydın.mp3 (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
03. Kıvırcık Ali - Dokunmayın.mp3 
04. Kıvırcık Ali - Kar Dağları.mp3 
05. Kıvırcık Ali - Gel de Benden Sor.mp3 
06. Kıvırcık Ali - Soydu Yediler.mp3 
07. Kıvırcık Ali - Aybükem.mp3 
08. Kıvırcık Ali - Hasret.mp3 (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
09. Kıvırcık Ali - Kalan Kalır.mp3 
10. Kıvırcık Ali - Çağlar da Geçer.mp3 
11. Kıvırcık Ali - Hey Gidi Sevdam.mp3 
12. Kıvırcık Ali - Dün de Ağladım Bugün de.mp3


Kıvırcık Ali'nin yeni albümü olan Hasret albümünde yer alan şarkıların listesi yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde Kıvırcık Ali Hasret Albümünde yer alan şarkıların sözlerini ve şarkıları burada bulabilirsiniz.

Albüm Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


kıvırcık ali yeni albümü, kıvırcık ali albümleri, kıvırcık ali yeni şarkıları dinle, kıvırcık ali 2014 yeni albüm şarkıları, kıvırcık ali 2014 hasret albümü indir, kıvırcık ali 2014 yeni albümü, kıvırcık ali hasret albüm şarkıları, kıvırcık ali yeni albümündeki şarkılar, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kıvırcık ali hasret şarkıları, kıvırcık ali yeni çıkan albümü, kıvırcık ali yeni klibi, kıvırcık ali albüm şarkıları, kıvırcık ali duyulmamış şarkıları, kıvırcık ali yeni albümü hasret, hasret kıvırcık ali yeni albüm, yeni çıkan albümler, yeni çıkan şarkılar, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com