Googlede Ara

KÜÇÜK AĞA DİZİSİ HAMİYET (ÖZLEM TÜRAY) KİMDİR - ÖZLEM TÜRAY BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KÜÇÜK AĞA DİZİSİ HAMİYET...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Daha önceki yazılarımızda Küçük Ağa dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir gibi bilgileri paylaşmıştık. Küçük Ağa dizisi, konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Küçük Ağa dizisi başrollerinde Emir Berke Zincidi, Sarp Leventoğlu ve Birce Akalay gibi isimler yer almaktadır. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşatan Küçük Ağa dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Diziye yeni katılan oyuncular arasında olan Özlem Türay hakkında bilgiler yazımızın devamında.

Küçük Ağa dizisi oyuncuları içerisinde en çok aranan ve merak edilen isimlerden biri olan Özlem Türay, Küçük Ağa dizisindeki Hamiyet karakteri ile beğenilmiştir. Başarılı oyuncu Özlem Türay hakkında merak edilenler ve Özlem Türay kimdir, Özlem Türay kaç yaşındadır, küçük ağa dizisi hamiyet kimdir gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda Özlem Türay biyografi ve resimlerini paylaşacağız.

KÜÇÜK AĞA DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Küçük Ağa Dizisi Hamiyet Karakteri Kimdir.


Özlem Türay Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Küçük Ağa dizisinde Hamiyet karakterini canlandıran Özlem Türay 11 Eylül 1981 yılında İzmir de doğmuş, Türk tiyatro oyuncusu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı ve 2004 yılında mezun oldu. 
Özlem Türay, tiyatroya genç yaşta başladı ve 14 yaşında İzmir Karşıyaka Tiyatro Atölyesi'nin birçok oyununda rol aldı. Sokak Çocuklarını Koruma Derneği'nde oyunculuk dersleri verdi ve oyunlar sahneledi. 

1999 yılında tiyatro sınavları için Harika Lafçıoğlu gözetiminde tiyatro ve şan dersleri aldı. Onlarca tiyatro oyununda görev alan oyuncu 2001 yılında DTCF Tiyatro Bölümü'nde tanıştığı 5 arkadaşıyla Mahşer-i Cümbüş tiyatro grubunu kurdu. 
Mahşer-i Cümbüş ile birlikte Doğaçlama Tiyatroyu Türkiye'de ilk defa sahneledi. Daha sonra Benimle Oynar mısın? isimli çocuk programında rol aldı. Halen özel bir kolejde tiyatro öğretmenliği yapmaktadır. Ayrıca Mahşer-i Cümbüş ile beraber tiyatro oyunlarında görev almakta ve Anında Görüntü Show isimli televizyon programıyla Tiyatro Sporunu ekranlarda sahnelemektedir.


Özlem Türay Rol Aldığı TV Yapımları

2004 Benimle Oynar mısın? (TRT)
2007 Anında Görüntü Show (Fox Tv)
2011 Halil İbrahim Sofrası (TRT)
2013 20 Dakika (Star TV)
2014 Küçük Ağa (Kanal D)


Özlem Türay Resimleri


özlem türay kimdir, özlem türay kaç yaşındadır, özlem türay resimleri, özlem türay foto galeri, özlem türay oynadığı diziler, küçük ağa dizisi hamiyet kim, küçük ağa dizisi hamiyet karakteri kim, küçük ağa dizisindeki hamiyetin gerçek adı, küçük ağa dizisi hamiyet hangi dizilerde oynamıştır, küçük ağa hamiyet resimleri, foto galeri, hamiyet karakteri küçük ağa, özlem türay biyografisi, özlem türay wikipedi, küçük ağa hamiyet, özlem türay
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com