Googlede Ara

ULAN İSTANBUL FERDİ (KAAN YILDIRIM) KİMDİR - KAAN YILDIRIM KİMDİR BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ULAN İSTANBUL FERDİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D'nin sevilen ve en çok izlenen dizileri arasında olan ve her Pazartesi izleyiciyi ekrana kilitleyen Ulan İstanbul dizisi yepyeni bölümleri ile devam etmektedir. Bir çok başarılı ismin yer aldığı Ulan İstanbul oldukça beğeni toplamış ve sevilmeye başlamıştır. Ulan İstanbul dizi oyuncularından Karlos ve Yaren'in ise zaman zaman dizide söyledikleri şarkılar izleyenler tarafından çok beğenilmektedir. 

Ulan İstanbul dizisi bir grup çok iyi arkadaş olan Kandemir ve çetesinin hem dostluklarını hemde kendilerine has soygun yapma tekniklerinin anlatılması ile gelişmektedir. Çetenin lideri Kandemir, çete üyelerinin hepsine sahip çıkmış ve uzun yıllar beraberdirler. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Ulan İstanbul dizisinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım, Gözde Türkpençe, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler yer almaktadır. 

Ulan İstanbul dizi oyuncuları arasında olan ve Ferdi karakterini canlandıran Kaan Yıldırım dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen oyuncular arasındadır. Sizlere bu yazımızda ulan istanbul ferdi kimdir, kaç yaşındadır ve kaan yıldırım kimdir, biyografisi kaç yaşındadır gibi sorulan sorulan cevaplarını paylaşacağız.

ULAN İSTANBUL DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Ulan İstanbul Dizisi Ferdi Karakteri Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisinde Ferdi karakterini canlandıran Kaan Yıldırım 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. Genç ve yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım eğitimini İngiltere, Londra’da bulunan Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamladı ve Türkiye’ye geri döndü. 1,80 boyunda ve 70 kilo olan Kaan Yıldırım Eğitimi aldığı meslek yerine oyunculuk yapmayı tercih eden yakışıklı oyuncu kısa bir süre önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kayıp” dizisinde rol aldı. 

Bu dizi genç oyuncunun kariyerinin başladığı ilk yapım oldu. Dizi de gösterdiği başarı ona yeni kapılar açtı ve daha ilk bölümleriyle bu sezona damgasını vuran “Ulan İstanbul” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide “Ferdi” adlı bir genci canlandıran Kaan Yıldırım bu karakter ile kimsesiz büyümüş ve zenginden alıp fakire veren bir hırsızlık çetenin üyesi olan bir genci canlandırıyor. Kaan Yıldırım bu dizide usta oyuncu Uğur Polat ve Şebnem Bozoklu ile kamera karşısına çıkıyor.

Ulan İstanbul Ferdi Yaşı           : 28 bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul Ferdi Boyu         : 1,80
Ulan İstanbul Ferdi Kilosu        : 70
Ulan İstanbul Ferdi Twitter      : http://www.twitter.com/kaanyildirim
Ulan İstanbul Ferdi İnstagram : http://instagram.com/kaannyildirimm


Kaan Yıldırım Resimleri




kaan yıldırım kimdir, kaan yıldırım biyografi, kaan yıldırım hayatı, kaan yıldırım kaç yaşında, kaan yıldırım resimleri, kaan yıldırım foto galeri, kaan yıldırım kim, kaan yıldırım ulan istanbul dizisi, kaan yıldırım hangi dizilerde oynadı, kaan yıldırım oynadığı diziler, kaan yıldırım hakkında merak edilenler, ulan istanbul ferdi kimdir, ulan istanbul ferdi karakteri kim, ulan istanbul dizisi ferdi gerçek ismi, ferdi ulan istanbul, ferdi, ulan istanbul dizi oyuncuları, ulan istanbul izle, ulan istanbul ferdi kaç yaşında gerçekte kim, kaan yıldırım evli mi, ulan istanbul ferdi, ulan istanbul ferdi resimleri, ulan istanbul ferdi gerçek adı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com