Googlede Ara

ÜTOPYA YARIŞMASI KURRETÜLAYN KİMDİR - ÜTOPYA KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÜTOPYA YARIŞMASI KURRETÜLAYN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yepyeni yarışması olan Ütopya başladı. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olan Ütopya yine Acun farkını ortaya koyarak, internet üzerinden yayınlanmaya başladı. 
8 erkek ve 7 kız yarışmacının olduğu ve kendi kurallarını, düzenlerini, yiyeceklerini kendilerinin belirlediği sıradışı yarışma ütopya yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. 

Başarılı yapımlara imza atan Acun Ilıcalı, internet üzerinden yayınlanan bu yarışmanın önemli anlarını ve bazı bölümlerini ise tv8 ekranlarından yayınlayacak. Ütopya yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. 110 kamera ve 72 mikrofon ile her anı canlı olarak yayınlanacak olan yarışmanın yarışmacılarını tanıtmaya devam ediyoruz.

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan Kurretülayn hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması Kurretülayn Matur Kimdir

Ütopya kız yarışmacıları arasında olan güzel yarışmacı 
Kurretülayn Matur, Dizi ve reklamlarda rol almıştır. Kurretülayn'ın idolü Audrey Hepburn. Kurretülayn, ileride onun gibi büyük bir oyuncu olmak istiyor.


İsim: Kurretülayn Matur
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Kadın

Yaş: 24

Meslek: Oyuncu

Boy: 1.64

Yaşadığı Yer: İstanbul

Medeni Durumu: Bekar

Burcu: Akrep

Yetenekleri: Yemek yapmak, piyeslerde rol almak

ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı Kurretülayn Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, kurretülayn matur, ütopya kurretülayn kimdir, ütopya kurretülayn resimleri, ütopya kurretülayn hakkında bilgi, ütopya kurretülayn kaç yaşında, ütopya yarışması kurretülayn matur kimdir, ütopyadaki kurretülayn boyu kaç kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ütopya yarışmacısı kurretülaynin mesleği ne, kurretülayn ütopya, ütopya yarışması kurretülayn resimleri, ütopyadaki kızlar kim, ütopya yarışmasındaki kızların adı ne, ütopya kurretülayn matur mesleği ne, ütopyadaki gamze yarışmacı, ütopya kurretülayn nereli
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com