Googlede Ara

YILANLARIN ÖCÜ FATMA (HANDE SORAL) KİMDİR - HANDE SORAL KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
YILANLARIN ÖCÜ FATMA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kısa zamanda Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Yılanların Öcü dizisi tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan yılanların öcü dizisi oldukça beğeni toplayarak izlenen diziler arasında yerini almıştır. 

Daha önce iki kez sinemaya uyarlanan Yılanların Öcü şimdi dizi olarak ekranlarda olacak. Fakir Baykurt'un ünlü romanından uyarlanan Yılanların Öcü filmi yıllar önce sinema filmi olarak yayınlanmıştır. Artık dizi olarak ekranlarda olan ve sevilerek izlenen Yılanların Öcü dizisinin başrollerinde Ceyda Ateş, Cemal Toktaş, Hande Soral, Hande Kaptan, Şebnem Dilligil ve Nail Kırmızıgül gibi başarılı isimler yer almaktadır. 

Yılanların Öcü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de oldukça beğenilmektedir. Daha önceki yazımızda yılanların öcü dizi oyuncularının kimler olduğunu paylaşmıştık. Şimdi ise yılanların öcü oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile büyüleyen Hande Soral hakkında merak edilenleri ve Hande Soral kimdir, Yılanların Öcü Fatma kimdir, kaç yaşında, boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını paylaşacağız.

YILANLARIN ÖCÜ DİZİ OYUNCULARI>>>

Yılanların Öcü Dizisi Fatma Karakteri Kim?

Hande Soral Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yılanların Öcü dizisinde Fatma karakterini canlandıran Hande Soral, 2 Şubat 1987 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğmuştur. İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nden mezun olan güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral adında kız kardeşi vardır.


Hande Soral oyunculuğa 2008 yılında bir gün seyirci olarak Komedi Dükkanı programını izlemeye gitti, Tolga Çevik onu misafir olarak sahneye çıkardı. Oradaki performansını beğenen Komedi Dükkanı dizisinin yönetmeni Fırat Parlak ona oyuncu olması için teklif yapınca oyunculuk kariyeri başlamış oldu. Daha sonra ise asıl kendini tanıdığımız proje ise 2008 - 2011 yılları arasında yayınlanan Küçük Kadınlar adlı dizide başrolde oynamasıyla olmuştur.

Küçük Kadınlar dizisinde sonra başarılı ve güzel oyuncu Hande Soral 2014 yılının Ocak ayında yayınlanan Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan, Çalıkuşu dizisinde Azelya karakterini canlandırdı. Hande Soral, şimdiler ise Fakir Baykurt’un aynı adlı romanından uyarlanan Yılanların Öcü adlı dizide Cemal Toktaş ile baş rolde oynayarak Fatma karakterini canlandırmaktadır.


Hande Soral Rol Aldığı Diziler

2014 - Yılanların Öcü
2014 - Çalıkuşu
2013 - Fatih
2012 - Alev Alev
2011 - Bir Günah Gibi
2008 - Küçük Kadınlar
2008 - Komedi Dükkanı

Hande Soral Resimleri



yılanların öcü dizisi, yılanların öcü dizi oyuncuları, yılanların öcü karakterleri, yılanların öcü fatma kimdir, yılanları n öcü dizisi fatma karakteri kimdir, yılanların öcü dizisi fatma gerçek adı nedir, yılanların öcü dizisindeki fatma kimdir yaşı kaç, yılanların öcü fatma kaç yaşında, yılanların öcü dizisinde kim kimdir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hande soral kimdir, hande soral kaç yaşında, hande soral biyografi, hande soral hakkında bilgi, hande soral boyu kilosu kaç, hande soral resaimleri, yılanların öcü fatma resimleri, hande soral, hande soral hangi dizlerde oynadı, hande soral wikipedi, hande soral videoları, hande soral foto galeri, hande soralın kardeşi kim, hande soralın yaşı kaç,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com