Googlede Ara

HOM OFİS DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - TV8 HOME OFİS DİZİSİ


- Reklamlar -
HOM OFİS DİZİ OYUNCULARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TV8 kanalını satın aldıktan sonra yepyeni projeleri ile her gün gündeme gelen Acun Ilıcalı TV8 için yepyeni bir diziyi de izleyici ile buluşturdu. TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hom Ofis dizisi izleyici tarafından büyük ilgi görmüş ve beğenilmiştir. Tv 8 de başlayan Hom Ofis dizisi 1. bölüm ile yayınlandığında izleyicilerin merak ettikleri şeyler ise dizinin oyuncularının isimleri ve dizinin konusu oldu. 

Hom Ofis dizi konusu birbirlerini çok seven bir ailede aile reisinin evden çalışmaya karar vermesi ile gelişen komedi tarzında bir dizi olmaktadır. Sevilen Hom Ofis dizisinin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Ani İpekkaya, Emin Gümüşkaya, Samet Göksu, Çağlar Bade Türe, Semra Güzel, Ozan Uygun, Zeynep Sevi Yılmaz, Mesut Can Tomay gibi isimler yer almaktadır. 
Yazımızın devamında Hom Ofis dizi oyuncuların tam kadro isimlerini ve dizideki karakter isimlerini bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde ise hom ofis dizisi oyuncularının biyografi ve resimlerini burada bulabilirsiniz.

Hom Ofis Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hom Ofis Dizisi Hamdi - Cengiz Bozkurt
Hom Ofis Dizisi GülserenDevrim Yakut
Hom Ofis Dizisi SimgeZeynep Sevi Yılmaz
Hom Ofis Dizisi BilgeSemra Güzel 
Hom Ofis Dizisi BurakOzan Uygun
Hom Ofis Dizisi FeyazeAni İpekkaya
Hom Ofis Dizisi MuzafferEmin Gümüşkaya
Hom Ofis Dizisi Semih Sarp Aydınoğlu
Hom Ofis Dizisi Arzu - Çağlar Bade Türe (Kimdir Resimleri ve Biyografi)
Hom Ofis Dizisi Tomay MertcanMesut Can
Hom Ofis Dizisi Yücel Samet Göksu
Hom Ofis Dizisi Zeki Eker
Hom Ofis Dizisi Güzin Usta


Home Ofis Dizi Konusu Nedir

Hom Ofis dizi konusu Kalabalık bir ailede, büyük bir gürültü içinde yaşayan aile reisi Hamdi, sabahları işe gittiğinde rahat bir nefes almaktadır. Elinden gelse her gün fazla mesaiye kalacak, hatta yatılı olarak çalışacaktır. Çünkü evdeki gürültü, aile fertleri arasındaki çatışmalar, gündelik hayatın eve yansımaları, karısı, annesi, çocukları, komşuları hepsi birden sevimli, sıcak ama çekilmez bir atmosfer oluşturmaktadır. Hamdi tüm çevresinin imrendiği ailesi için tek bir şey söylemektedir "davulun sesi uzaktan hoş gelir".

Kahramanımızın hayatı bir gün hiç beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Çalıştığı iş yeri kapatılacak ve artık iş hayatına evden devam edecektir. İlk başta kulağa hoş gelen evden çalışma fikri, Hamdi'nin ailesini yakından tanıdıkça sevimli bir maceraya dönüşecektir.
Kısaca "Homofis" televizyon projesi, evden çalışmanın kalabalık ve geleneksel Türk aile yapısına hiç uygun olmadığını gösteren ve yeni aile meselelerinin anlatıldığı sevimli-sıcak bir durum komedisidir.


hom ofis, hom ofis dizisi, hom ofis dizi oyuncuları, hom ofis dizi konusu nedir, hom ofis oyuncu isimleri, hom ofis dizisinde rol alan oyuncular, hom ofis dizisi hakkında bilgi, hom ofis dizisi karakter isimleri, hom ofis dizisi tüm oyuncu kadrosu, hom ofis dizi oyuncu resimleri, hom ofis dizisi ne zaman, hom ofis dizisi 1. bölüm, hom ofis dizisi fragman, hom ofis dizisindeki kızların isimleri, hom ofis oyuncu resimleri isimleri, hom ofis hangi kanalda saat kaçta, hom ofis tv8, tv8 yeni dizisi home ofis, home office dizisi, home offis dizi oyuncu isimleri kadrosu,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com