Googlede Ara

MURAT BOZ ELMANIN YARISI ŞARKI SÖZLERİ - MURAT BOZ HADİ İNŞALLAH FİLMİNDE SÖYLEDİĞİ ŞARKI


- Reklamlar -
MURAT BOZ ELMANIN YARISI ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların favori ismi olan Murat Boz fırtına gibi esmeye devam ediyor. O Ses Türkiye jüri üyesi olup daha sonra Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına geçerek jüri üyeliği yapan Murat Boz müziğinin yanı sıra yakışıklılığı ile de oldukça beğeni toplamaktadır. Başarılı popçu Murat Boz birde sinema filminde oynayarak artık her alanda kendini göstermektedir. Bilindiği üzere Hadi İnşallah filminde oynayan Murat Boz bu filmde, Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız başarılı isim olan Büşra Tekin ile başrol oynamaktadır. Sinemaseverlerin ve Murat Boz hayranlarının merakla bekledikleri Hadi İnşallah filmi favori filmler arasındadır. 

Bilindiği üzere 28 Kasım da vizyona girecek olan Hadi İnşallah filmi büyük heyecanla beklenmektedir. Murat Boz'un ilk sinema filmi olacak olan Hadi İnşallah filmi şimdiden adından söz ettirmeye başlamışken Murat Boz filmde bir şarkı da seslendirmektedir. Hadi İnşallah filminde Murat Boz'un söylediği şarkı olan Elmanın Yarısı şarkısı izleyenler tarafından beğenilmektedir. Sizlere bu yazımızda Murat Boz'un söylediği Elmanın Yarısı şarkısının sözlerini paylaşacağız.


Murat Boz Hadi İnşallah Filmi Şarkı ve Sözleri

Murat Boz Elmanın Yarısı Şarkı Sözleri
Bana bu aşkın lazım,
Bana yalan dünyada.
Denize düşmüş kalbim,
Boğulur imdatlarda.

Bana bu aşkın lazım,
Bana hep illa ki sen.
Bir el ver yardım et,
Bir nefes bir medet.

Vallahi billahi,
Vallahi billahi,
Alem fani...

Ben, yorgun seyyahım,
Sen güzel siyahım,
Usul usul yavaşça şöyle,
Sokul bana sokul kal öyle,
Sıram gelip hayat bitince,
Bu elmanın yarısı olmayacak.


murat boz, murat boz elmanın yarısı şarkı sözleri, murat boz hadi inşallah şarkı sözleri, murat bozun söylediği şarkının sözleri, murat boz hadi inşallah film müziği, murat boz hadi inşallah filmindeki filmin müziği, murat boz sinema filmindeki söylediği şarkı, murat boz şarkı sözleri, hadi inşallah filmi ne zaman, hadi inşallah filmi oyuncuları, hadi inşallah film müzikleri, hadi inşallah filminde murat bozun söylediği şarkı, murat boz yeni şarkısının sözleri, murat boz elmanın yarısı indir, murat boz hadi inşallah film şarkısı, hadi inşallah murat boz şarkısı elmanın yarısı, elmanın yarısı şarkı sözleri, elmanın yarısı murat boz, murat boz yeni elmanın yarısı sözleri
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com