Googlede Ara

GÜZEL KÖYLÜ ASU (NİGAR ŞEN ) KİMDİR - NİGAR ŞEN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ ASU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmeyi başarmıştır. Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Su Kutlu, Tolga Ortancıl, Simge Selçuk, Zeynep Eylül Demirpehlivan,Nigar Şen, Esin Civangil gibi isimlerin rol aldığı Güzel Köylü dizisi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Nigar Şen yediden yetmişe herkesin merak ettiği isim haline gelmiştir.

Güzel Köylü dizisinde Asu karakteri Gül'ün iş arkadaşıdır. Gül'ün yüzüne gülüp arkasından işler çevirerek kovulmasını kolaylaştırdı.

Sizlere bu yazımızda güzel oyuncu 
Nigar Şen kimdir, Güzel Köylü dizisi Asu karakteri kimdir, Nigar Şen kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Nigar Şen biyografisini paylaşacağız.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİ OYUNCULARI >>>

Güzel Köylü Dizisi Asu Karakteri Kim?


Nigar Şen Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü dizisinde Asu karakterini canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Nigar Şen 21 Şubat 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul da doğup büyüyen başarılı oyuncu Nigar Şen hala burada yaşamaktadır. 

Bugüne kadar bir çok dizide rol alan Nigar Şen oyunculuk üzerine de eğitimler alarak kendini geliştirmeye devam etmektedir. Oynadığı her dizide güzelliği ile büyüleyen başarılı oyuncu Nigar Şen 1,70 boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır. 

Ata binmek ve Bisiklet sürmeyi çok sevdiğini söyleyen oyuncu Azeri şivesi, Karadeniz şivesi, Ege şivesi, Trakya şivesi gibi bir çok şiveyi başarılı bir şekilde kullanabiliyor. 28 yaşında olan Nigar Şen bu güne kadar Arka Sokaklar, Beni Böyle Sev, Böyle Bitmesin, Karadayı gibi bir çok dizide rol almıştır. 

Nigar Şen Yaşı : 28
Nigar Şen Boyu : 1,70
Nigar Şen Kilosu : 50

Nigar Şen Resimleri



güzel köylü, güzel köylü dizisi, güzel köylü dizi oyuncuları, güzel köylü dizisi oyuncuları kimler, güzel köylü dizisi asu, güzel köylü dizisindeki asu kimdir, güzel köylü dizisi asu karakteri kim, güzel köylü asu kimdir, güzel köylüdeki asu kim, güzel köylü dizisi asu gerçekte kimdir, nigar şen, nigar şen kim, nigar şen kimdir, nigar şen hakkında bilgi, nigar şen kaç yaşında, nigar şen biyografi, nigar şen resimleri, nigar şen yaşı, nigar şen boyu kilosu kaç, nigar şen nereli, nigar şen güzel köylü dizisi, nigar şen wikipedi, nigar şen dizileri, nigar şen wikipedi, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com