Googlede Ara

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN FURKAN (ÇAĞLAR SAYIN) KİMDİR - ÇAĞLAR SAYIN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN FURKAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta Salı günleri izleyici ile buluşan başarılı dizi yayınlandığı anda izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Star Tv ekranlarında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Beğüm Kütük, Gülbey İleri ve Dilan Çiçek Deniz'in rol alıyor. Daha önce de Karagül dizisi ile ekranlarda olan Özcan Deniz yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ile yine izleyenleri hayran bırakmayı başarıyor. Daha öncede Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Karagül gibi başarılı dizilerde oynayan Özcan Deniz bu dizi ile de aynı başarıyı yakalamış durumdadır. 

Sizlere bu yazımızda Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi oyuncuları kimler, Kaderimin Yazıldığı Gün dizi konusu nedir gibi bilgileri daha önceden paylaşmıştık. Sizlere bu yazımızda Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine yeni katılan isim olan Çağlar Sayın hakkında bilgileri paylaşacağız. 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN OYUNCULARI>>>

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Furkan Karakteri Kimdir

Çağlar Sayın Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Furkan karakterini canlandıran Çağlar Sayın 9 Aralık 1984 yılında Manisa da doğmuştur. Doğma büyüme ve Üniversiteye başlayana kadar Manisa'da yaşayan yakışıklı oyuncu aslen Mardin, Savurlu'dur. 2004 yılında İstanbul'a gelen ve İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Çağlar Sayın 2010
yılında mezun olmuştur. 

Küçük yaştan beri oyuncu olmak isteyen ve aklımda, kalbimde hep oyunculuk vardı diyen oyuncu Üniversitenin son senesinde Ayla Algan ve Burak Aksak'dan kamera önü oyunculuğu dersleri almış ve bol bol kitap okuyarak, oyun izleyerek ve büyüklerinden yardım alarak oyunculuğunu olabildiğince ilerletmiştir.

Çağlar Sayın ilk olarak oyunculuğa 2009 yılı Aralık ayında Tümay Özokur'un ajansına kabul etmesiyle dizi görüşmelerine başlayan ve Profesyonel anlamda ilk dizisi olan Doktorlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Oyunculuk dışında Spor ve bilgisayar oyunlarına bağımlı olan Sporcu aileden geldi için de sporla büyüyen başarılı oyuncu Fiziksel ve zihinsel açıdan sporun insanı geliştirdiğine inandığını ahlaki yönden de spor yapana çok şey kattığına inandığını belirtmektedir.

Daha önceleri Arka Sokaklar, Doktorlar, İffet ve Pis Yedili gibi dizilerde rol lan ve başarılı bir oyunculuk sergileyen Çağlar Sayın şimdilerde ise Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Furkan karakteri ile ekranlardadır.

Çağlar Sayın Rol Aldığı Diziler 

- Kaderimin Yazıldığı Gün
- Ah Neriman
- İffet
- Pis Yedili
- Arka Sokaklar
- Doktorlar

Çağlar Sayın Resimleri




kaderimin yazıldığı gün dizisi, kaderimin yazıldığı gün dizi oyuncuları, kaderimin yazıldığı gün furkan, kaderimin yazıldığı gün furkan kimdir, kaderimin yazıldığı gün furkan resimleri, kaderimin yazıldığı gün furkan hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kaderimin yazıldığı gün furkan gerçek adı nedir, kaderimin yazıldığı gün furkan kaç yaşında boyu kaç kilosu kaç, kaderimin yazıldığı gün furkan biyografi, çağlar sayın kimdir, çağlar sayın resimleri, çağlar sayın boyu kilosu yaşı kaç, çağlar sayın fotoğrafları, çağlar sayın hakkında bilgi, çağlar sayın sevgilisi kim, çağlar sayın kaç yaşında nereli,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com