Googlede Ara

KALP HIRSIZI DİZİSİ TEKİN (KENAN ECE) KİMDİR - KENAN ECE KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KALP HIRSIZI DİZİSİ TEKİN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
ATV'nin yeni dizilerinden biri olan Kalp Hırsızı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve dizi konusu ile oldukça beğenilen ve merak edilen diziler arasındadır. Sitemizde Atv Kalp Hırsızı dizisi ile ilgili tüm bilgileri, oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Kalp Hırsızı dizi oyuncuları kadar konusunun da ilgi çektiği dizinin başrollerinde Mine Tugay, Kenen Ece, Selin Ortaçlı, Berk Pamir, Cansu Kurgun, Mazlum Kiper, Arda Esen gibi isimler yer alıyor.

Kalp Hırsızı dizisinin konusu, Kocası tarafından terkedilen Defne çocuğu ile yaşamaya devam ederken, çocuğuna babasından ayrıldığını söyleyemez ve baban gelecek diye kandırır, artık büyüyen oğlu Bora babasını daha sık sormaya başlar. Defne ne yapacağını şaşırmış durumdayken bir gece evine giren hırsız Tekin'i gören Defne hırsızı Boraya Baban diyerek tanıtır.

Kalp Hırsızı dizisi oyuncuları arasında olan ve hırsız Tekin karakterini canlandıran Kenan Ece dizi oyuncuları arasında merak edilen ve beğenilen isimlerdendir. Kenan Ece kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve Kalp Hırsızı dizisi Tekin karakteri kimdir gibi aramaların yapılması üzerine sizlere Kenan Ece hakkında bilgiler vereceğiz.

KALP HIRSIZI DİZİ OYUNCULARI>>>

Kalp Hırsızı Dizisi Tekin Kimdir?

Kenan Ece Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kalp Hırsızı dizisinde Tekin karakterini canlandıran Kenan Ece 24 Aralık 1980 yılında Dubai de doğmuştur. Avusturya Lisesi’ni bitirdikten sonra 2004 yılında Amerika’da Davidson College’de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı.
Üniversitede bir çok oyunda rol alan Kenan Ece mezun olduktan sonra İrlanda – Dublin’de yaşamaya başladı. 

İki yıl boyunca Gaeity School of Acting ‘de oyunculuk derslerine devam edip İrlanda’nın en köklü televizyon dizisi “Fair City” ‘de 13 bölüm rol aldı. Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu “The Abbey” ‘de çalıştı. Irish Film Academy ‘de kamera önü oyunculuğu üzerine dersler aldı. İrlanda’nın sevilen komedyenlerinden Katherine Lynch’in televizyon şovunda İspanyol bir matadoru oynadı.

Kenan Ece’nin ilk sinema projesi yönetmenliğini Yusuf Kurçenli’nin yaptığı, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Hakan Eratik’le paylaştığı “Yüreğine Sor” filmi oldu. Ay Yapım’ın “Samanyolu” adlı dizisinde “Namık” karakterini canlandırdı. Yurt dışında bir çok eğitim alan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Kenan Ece Kalp Hırsızı dizisinde Tekin krakteri izleyici karşısındadır.


Kenan Ece Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014- Kalp Hırsızı- Tekin
2012- Böyle Bitmesin
2012- Krem- Onur
2011- Ay Tutulması
2011- İzmir Çetesi- Ateş
2010- Deli Saraylı-Emir Zahir
2009- Masumlar
2009- Samanyolu- Namık



Kenan Ece Resimleri






kenan ece kimdir, kenan ece biyografi, kenan ece resimleri, kenan ece nereli, kenan ece kaç yaşında, kenan ece foto galeri, kenan ece doğum tarihi, kenan ece oynadığı diziler, kenan ece oynadığı reklamlar hangileri, kalp hırsızı dizisi, kalp hırsızı dizi oyuncuları, kalp hırsızı dizisi tekin kimdir, kalp hırsızı tekin kaç yaşında, kalp hırsızı tekin resimleri, kalp hırsızı dizisi kenan karakteri, kalp hırsızı dizisindeki hırsız tekin kim,kalp hırsızı tekin kimdir, kalp hırsızı karakter isimleri, kalp hırsızı dizi oyuncularının resimleri, kalp hırsızı dizi oyuncuları resimli, kalp hırsızı kenan yeni bölüm, kalp hırsızı dizisi fragman, kalp hırsızı yeni bölüm, kenan ece facebook, kenan ece twitter, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com