Googlede Ara

ÜÇ ARKADAŞ DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV ÜÇ ARKADAŞ DİZİSİ


- Reklamlar -
ÜÇ ARKADAŞ DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Yeni sezona başarılı bir giriş yapan ATV bünyesine yeni diziler katmaya devam ediyor. Yeni dizilerini bir bir tanıtan Atv şimdi de yeni Üç Arkadaş dizisini izleyici ile buluşturacak. Başarılı dizilere imza atan Atv'nin yeni dizisi Üç Arkadaş hepimizin bildiği ve izlediği bir filmin diziye uyarlanmasıdır.

1971 yılında çekilen ve başrollerinde Kadir İnanır ile Hülya Koçyiğit'in rol aldığı Üç Arkadaş filmini hepimiz biliriz. Atv Üç Arkadaş dizi konusunu biraz değiştirerek diziye uyarlamıştır. Yine bilindik konu olan üç sıkı dostun hayatlarına bir gün yolda gördükleri Gülperi isimli kör bir kız girer, Gülperi anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Kimsesi olmayan Gülperi'ye kendilerini zengin olarak tanıtan üç arkadaş sonunda Gülperi'nin gözlerini açtırmaları ile olaylar gelişir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Üç Arkadaş dizisi oyuncuları arasında olan ve başrolü paylaşan isimler Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Burak Hakkı, Anıl İlter, Bülent Seyran gibi isimler paylaşmaktadır. Diziler hakkında geniş bilgiler verdiğimiz sitemizde, sizlere üç arkadaş dizisi oyuncuları kimler, üç arkadaş dizi konusu nedir ve dizide kim kimi canlandırıyor, karakter isimleri neler gibi dizi hakkındaki bilgileri vereceğiz.


Üç Arkadaş Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Üç Arkadaş Murat - Hakan Yılmaz
Üç Arkadaş Gülperi - Leyla Feray (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Üç Arkadaş Galip - Burak Hakkı
Üç Arkadaş Rıza - Bülent Seyran
Üç Arkadaş Mahir - Anıl İlter (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Üç Arkadaş Jülide - Ayçin İnci
Üç Arkadaş Sedat - Mehmet Gürhan
Üç Arkadaş Yaşar - Macit Koper
Üç Arkadaş Hafize - Emel Göksu
Üç Arkadaş Sedat - Mehmet Gürhan
Üç Arkadaş Yıldız - Güneş Berberoğlu
Üç Arkadaş Jülide - Ayçin İnci
Üç Arkadaş Hamdi - Hakan Altıner
Üç Arkadaş Müjgan - Güneş Sayın
Üç Arkadaş Emel - Gülden Güney
Üç Arkadaş Ceyda - Özlem Öçalmaz
Üç Arkadaş Meral - Jale Mutlu
Üç Arkadaş Neşe - Ela Tuana Irmak


Üç Arkadaş Dizi Konusu Nedir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Murat, Mustafa ve Salih birbiriyle çok iyi anlaşan ve her durumda birbirlerinden hiç ayrılmayan sıkı dostlardır. Üç arkadaş bir gün sokakta gözleri görmeyen Gül Peri'ye rastlar.
Gül Peri, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince yapayalnız kalır ve ev sahibi tarafından da sokağa atılır. Murat, Gül Peri'den hoşlandığı için kendilerini zengin gibi tanıtır. Üç arkadaş Gül Peri'nin gözlerinin açılma ihtimali olduğunu öğrenince derhal para bulup ameliyatı yaptırmaya karar verir; ancak bir türlü başaramazlar.
Murat sonunda ilaç parasını isteyen doktora ilaç bulabilmek için ecza deposunu soymaya kalkar; ancak yakalanır. Onu kurtarmaya ise Murat'ın patronunun kızı Meral gelir; ancak tek bir şartı vardır. Murat kendisiyle birlikte olursa onları kurtaracaktır. Üç arkadaş mecburen bu teklifi kabul eder ve Gül Peri'nin ameliyatı gerçekleşir.
Üç kafadar, Gül Peri'ye yalan söyledikleri için ameliyattan sonra onun karşısına çıkamaz. Gül Peri ise bir arkadaşı sayesinde dizi oyuncusu olmuştur. Kendisini ameliyat ettiren arkadaşlarına ulaşmak için konağı satın alan Gül Perinin yolu Murat'ın patronu ve dolayısıyla Murat'la kesişir ve işler karışır.



üç arkadaş dizisi, üç arkadaş dizisi oyuncuları kimler, üç arkadaş dizisi, üç arkadaş oyuncuları, üç arkadaş dizi, üç arkadaş dizi konusu nedir, üç arkadaş dizisinde kim hangi rolde, üç arkadaş dizisi karakter isimleri, üç arkadaş oyuncuları resimleri, üç arkadaş karakter isimleri, üç arkadaş dizisinde kim kimdir, atv yeni üç arkadaş dizisi, üç arkadaş 1. bölüm izle, üç arkadaş tanıtım fragmanı, üç arkadaş yeni bölüm fragmanı, üç arkadaş oyuncuları, üç arkadaş dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, üç arkadaş dizisi izle, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hakan yılmazın yeni dizisi, leyla ferayın yeni dizisinin ismi ne, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com