Googlede Ara

ÜÇ ARKADAŞ DİZİSİ MAHİR (ANIL İLTER) KİMDİR - ANIL İLTER KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ


- Reklamlar -
ÜÇ ARKADAŞ DİZİSİ MAHİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
1971 yılında çekilen ve başrollerinde Kadir İnanır ile Hülya Koçyiğit'in rol aldığı Üç Arkadaş filmini hepimiz biliriz. Atv Üç Arkadaş dizi konusunu biraz değiştirerek diziye uyarlamıştır. Yine bilindik konu olan üç sıkı dostun hayatlarına bir gün yolda gördükleri Gülperi isimli kör bir kız girer, Gülperi anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Kimsesi olmayan Gülperi'ye kendilerini zengin olarak tanıtan üç arkadaş sonunda Gülperi'nin gözlerini açtırmaları ile olaylar gelişir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Üç Arkadaş dizisi oyuncuları arasında olan ve başrolü paylaşan isimler Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Burak Hakkı, Anıl İlter, Bülent Seyran gibi isimler paylaşmaktadır. Diziler hakkında geniş bilgiler verdiğimiz sitemizde, sizlere üç arkadaş dizisi oyuncuları arasında olan ve dikkat çeken isim olan Anıl İlter dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir. Yazımızın devamında Anıl İlter kimdir, Üç Arkadaş dizisi Mahir kimdir, Anıl İlter kaç yaşında boyu kilosu kaç, Üç Arkadaş dizisi Mahir gerçek adı ne gibi sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

ÜÇ ARKADAŞ DİZİ OYUNCULARI>>>

Üç Arkadaş Dizisi Mahir Karakteri Kim?

Anıl İlter Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Üç Arkadaş dizisinde Mahir karakterini canlandıran Anıl İlter 1 Ocak 1980 yılında İzmit'te doğmuştur. Kocaeli üniversitesi spor akademisi mezunu olan yakışıklı oyuncu Anıl İlter aynı zamanda Kuşdili oyunculuk merkezinde aldığı oyunculuk eğitimi ile dizilerde başarılı bir kariyere sahiptir. 
Kocaeli’nde öğrencilik yıllarında da amatör olarak tiyatro ile ilgilenen sanatçı, kariyerini azmine ve sinemaya olan düşkünlüğüne borçlu olduğunu söylüyor. Sunuculuk görevini de başarı ile gerçekleştiren sanatçı, FotoModo (Turkmax) ve Fazla mesai (TRT) isimli programların da sunuculuğunu yapıyor. Bir kız babası olan Anıl İlter, sosyal medyayı aktif olarak kullanan sanatçılar arasında yer alıyor. Üniversite de okuduğu sıralarda yerel bir kanal da sunuculuk yaparken bu sektöre alıştığını da belirten sanatçı, doğma büyüme İzmit'lidir.

Reklamlarda rol almaya başladığı 2008 yılından bu yana dizilerin arayan oyuncusu olarak televizyon ekranında sık rastladığımız sanatçılar listesindedir. Öyle bir geçer zaman ki dizisinin Sedat karakterini de başarıyla oynayan Anıl İlter, Akbank reklamlarında da rol almıştır. Kızıl Elma, Bir avuç deniz, Gece Gündüz, Ece, Aile reisi, Ölümsüz kahramanlar gibi dizi projelerinde de yer almıştır. Renault Symbol reklam filminin de starı olan Anıl İlter, kariyerini sinema da devam ettirmek istiyor. 


Anıl İlter Rol Aldığı Diziler

Üç Arkadaş (Mahir)
Ece (Oğuz)
Ölümsüz kahramanlar (Süleyman & Asker)
Gece Gündüz (Serdar)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (Sedat)
Kahireli Palas (Murat)
Kızıl Elma (Sinan Okşu)

Anıl İlter Resimleri




Anıl İlter Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

anıl ilter kimdir, anıl ilter kaç yaşındadır, anıl ilter resimleri, anıl ilteranıl ilter biyografi, üç arkadaş dizisi mahir kaç yaşında, üç arkadaş mahir resimleri, üç arkadaş mahir gerçek adı, üç arkadaş mahir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, mahir üç arkadaş dizisi, üç arkadaşdaki mahir kimdir, üç arkadaş mahir karakteri kim, anıl ilter boyu kilosu kaç, üç arkadaş dizisindeki kör kız kim, üç arkadaş dizisindeki kör kız gerçekten körmü, üç arkadaş dizi oyuncuları, üç arkadaş dizi karakter isimleri, mahir gerçek adı yaşı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com