Googlede Ara

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ BAŞAR (ÇAĞLAR ERTUĞRUL) - ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ


- Reklamlar -
BEYAZ KARANFİL BAŞAR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin merakla beklenen Beyaz Karanfil dizisi izleyici ile buluştu. Beyaz Karanfil 1. bölüm ile izleyici den olumlu tepkiler almayı başarmıştır. Cuma akşamları atv de izleyici ile buluşan beyaz karanfil dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Beyaz Karanfil dizisinde Başar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul hakkında bilgileri sizler için derledik.

Atv Beyaz Karanfil dizi konusu kendi halinde karısı bir çocuğu ile yaşayan ve bahçıvanlık yapan bir adamın kandırılıp hapise düşürülmesi ve hapisten çıktıktan sonra kendini oyuna getirenlerden intikam almasını konu alacaktır. beyaz karanfil dizi oyuncuları da konusu kadar dikkat çekmektedir başarılı isimlerin yer aldığı dizinin başrollerinde Ali Sürmeli, Hakan Boyav, Kenan Çoban, Oya Unustası, Çağlar Ertuğrul, Gizem Koçak gibi oyuncular yer almaktadır. 

Beyaz Karanfil dizi oyuncuları arasında olan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Çağlar Ertuğrul adından çok söz ettiren oyunculardandır. Dizinin başlaması ile Çağlar Ertuğrul kimdir, beyaz karanfil başar kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine yazımızın devamında cevaplarını bulabilirsiniz.

BEYAZ KARANFİL DİZİ OYUNCULARI>>>

Beyaz Karanfil Dizisi Başar Karakteri Kim?

Çağlar Ertuğrul Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Beyaz Karanfil dizisinde Başar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğmuştur. Yakışıklılığı ve 
yemyeşil gözleriyle, genç kızların yeni odağı haline gelen Çağlar Ertuğrul, 2005 yılında Bornova Lisesi’nden mezun oldu. Başarılı oyuncu 2011 yılında ise Koç Üniversitesi makina mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 
Makina mühendisliğinin yanısıra Akademi 35 buçuk sanat evinde ve 3 MOTA Sanat Atölyesi'nde modern oyunculuk dersleri alan Çağlar Ertuğrul Üniversite yıllarında Romeo ile Juliet, Yobaz, Kaos Teorileri, Leş gibi çeşitli oyunlarda sahne almıştır. 

Tiyatro ve dizilerin yanısıra Rocco sakız, Pınar krem peynir ve Turkcell gibi reklamlarda oynamıştır. 1,88 boyunda ve 80 kilo olan yakışıklı oyuncu çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Ayrıca spor yapmayı seven başarılı oyuncu basketbol, tenis, futbol ve voleybol ile yakından ilgilenmektedir. Çağlar Ertuğrul ilk dizi oyunculuğuna Benim İçin Üzülme dizisi ile başlamıştır. Dağ sinema filminde de rol alarak büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul şimdilerde ise Beyaz Karanfil dizisinde Başar karakteri ile izleyici karşısındadır.


Çağlar Ertuğrul Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2012 Benim İçin Üzülme (Sinan)
2012 Dağ (Oğuz) Film
2014 Boynu Bükükler (Ersen)
2014 Galip Derviş Mert Kıran (Konuk Oyuncu)
2014 Beyaz Karanfil (Başar)


Çağlar Ertuğrul Resimleri





başar korkmaz beyaz karanfil, beyaz karanfil dizisi başar, beyaz karanfil dizisi başar kimdir, beyaz karanfil dizisi başar gerçek adı nedir, beyaz karanfil dizisi başar boyu kilosu kaç, beyaz karanfil başar biyografi ve resimleri, beyaz karanfil başar resimleri, beyaz karanfil başar gerçekte kim, beyaz karanfil başar hakkında bilgi, beyaz karanfil dizi oyuncuları kimler, beyaz karanfil dizisi konusu ne, beyaz karanfildeki başar kimdir, çağlar ertuğrul, çağlar ertuğrul kimdir, çağlar ertuğrul kaç yaşında, çağlar ertuğrul resimleri, çağlar ertuğrul foto galeri, çağlar ertuğrul resimleri indir, çağlar ertuğrul biyografi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, çağlar ertuğrul beyaz karanfildeki ismi, beyaz karanfil karakter isimleri, beyaz karanfil dizisinde kim kimdir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com