Googlede Ara

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV BEYAZ KARANFİL DİZİSİ


- Reklamlar -
BEYAZ KARANFİL DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Atv'nin yeni dizileri arasında olan ve adından oldukça söz ettiren Beyaz Karanfil dizisi izleyici ile buluştu. ATV yeni dizi Beyaz Karanfil dizisi ile sezona iddialı bir giriş yaparak tüm dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Yeni başlayan dizileri tanıttığımız sitemizde Atv de başlayan Beyaz Karanfil dizisi hakkında bilgiler ve dizi hakkında merak edilenleri, oyuncuları kimler gibi soruların cevaplarını sizler için derledik. 

Atv de başlayan Beyaz Karanfil dizisinin yapımcılığını Kurtlar Vadisi yaratıcılarından olan Bahadır Özdener yapmakdadır. Beyaz Karanfil dizisinin senaristleri ise Cüneyt Aslan ve Volkan Sümbül'dür. Yıllarca Aldülhey olarak tanıdığımız Kenan Çoban dizinin başrol oyuncusudur. Beyaz Karanfil dizisi konusu ile Kurtlar Vadisi gibi mafya üzerine olacak. Kendi halinde karısı ve bir çocuğu ile yaşayan ve bahçıvanlık yapan bir adamın kandırılıp hapise düşürülmesi ve hapisten çıktıktan sonra kendini oyuna getirenlerden intikam almasını konu alacaktır. Beyaz Karanfil konusunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri toplamıştır. 

Beyaz Karanfil dizi oyuncularının çoğu Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız isimlerdir. Beyaz Karanfil dizisi başrollerinde Kenan Çoban, Ali Sürmeli, Hakan Boyav, Seda Demir, Oya Unustası, Okan Turan gibi isimler yer alıyor. Yazımızın devamında Beyaz Karanfil dizi oyuncularının isimlerini ve dizinin konusu hakkında bilgileri bulabilirsiniz.



Beyaz Karanfil Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Beyaz Karanfil Zülfü - Kenan Çoban
Beyaz Karanfil Osman - Ali Sürmeli
Beyaz Karanfil Yasemin - Gizem Koçak (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Beyaz Karanfil Salih - Hakan Boyav
Beyaz Karanfil Derya - Günay Musayeva (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Beyaz Karanfil Sarıhan - Okan Turan
Beyaz Karanfil Başar - Çağlar Ertuğrul (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Beyaz Karanfil Nilüfer - Oya Unustası (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Beyaz Karanfil Berrak - Chloe Loughnan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Beyaz Karanfil Aysun - Begüm Yılmaz
Beyaz Karanfil Mine - Veda Yurtsever İpek
Beyaz Karanfil Seda Demir
Beyaz Karanfil Erdem Ergüney
Beyaz Karanfil Fatih Dönmez
Beyaz Karanfil Eda Özel
Beyaz Karanfil Tolga Evren
Beyaz Karanfil Ali Başar
Beyaz Karanfil Ferda Işil
Beyaz Karanfil Sezer Arıçay
Beyaz Karanfil İmer Özgün
Beyaz Karanfil Cem Aksakal
Beyaz Karanfil Emre Ozan
Beyaz Karanfil Erkan Meriç
Beyaz Karanfil Aleyna Solaker
Beyaz Karanfil Eray Berke Acar



Beyaz Karanfil Dizi Konusu

Beyaz Karanfil dizi konusu başrolde olan Zülfü (Kenan çoban), karısı Nergis ve özürlü çocuğu ile birlikte zengin olan akrabası Osman Beyanoğlu'nun malikanesin’de bahçıvanlık yapmaktadır.
Osman hakkında akrabası olması nedeni ile çok fazla bilgiye sahip olmayan Zülfü, onun aslında kirli bir şebekenin lideri olduğunu ancak teslim etmesi için verilen bir paketi yerine ulaştırmaya çalışırken polisler tarafından gözaltına alınınca öğrenir.  bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ancak bu süreç içerisinde zülfü, paketin içerisinde yasadışı bir şeyler olduğundan şüphelenir ve polisten kaçmaya başlar.Yakalanınca gerçeği anlatmaz ve bu suçu üstlenir. O hapisteyken Osman'ın ailesine sahip çıkacağını düşünür ama yanılır. 3 yıl sonra hapisten çıktıktan sonra öğrendikleri karşısında intikam alma düşüncesine kapılır ve uyuşturucu işine girer.


beyaz karanfil dizisi, beyaz karanfil dizisi oyuncuları kimler, beyaz karanfil dizisi, beyaz karanfil oyuncuları, beyaz karanfil dizi, beyaz karanfil dizi konusu nedir, beyaz karanfil dizisinde kim hangi rolde, beyaz karanfil dizisi karakter isimleri, beyaz karanfil oyuncuları resimleri, beyaz karanfil karakter isimleri, beyaz karanfil dizisinde kim kimdir, atv yeni beyaz karanfil dizisi, beyaz karanfil 1. bölüm izle, beyaz karanfil tanıtım fragmanı, beyaz karanfil yeni bölüm fragmanı, yılanların öcü oyuncuları, beyaz karanfil dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, beyaz karanfil dizisi izle, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, zazanın yeni dizisi, aldülheyin yeni dizisinin ismi ne, abdülhey ve zaza yeni dizileri,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com