Googlede Ara

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ DERYA (GÜNAY MUSAYEVA) - GÜNAY MUSAYEVA KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ


- Reklamlar -
BEYAZ KARANFİL DERYA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin merakla beklenen Beyaz Karanfil dizisi izleyici ile buluştu. Beyaz Karanfil 1. bölüm ile izleyici den olumlu tepkiler almayı başarmıştır. Cuma akşamları atv de izleyici ile buluşan beyaz karanfil dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Beyaz Karanfil dizisinde Derya karakterini canlandıran Günay Musayeva hakkında bilgileri sizler için derledik.

Atv Beyaz Karanfil dizi konusu kendi halinde karısı bir çocuğu ile yaşayan ve bahçıvanlık yapan bir adamın kandırılıp hapise düşürülmesi ve hapisten çıktıktan sonra kendini oyuna getirenlerden intikam almasını konu alacaktır. beyaz karanfil dizi oyuncuları da konusu kadar dikkat çekmektedir başarılı isimlerin yer aldığı dizinin başrollerinde Ali Sürmeli, Hakan Boyav, Kenan Çoban, Oya Unustası, Çağlar Ertuğrul, Günay Musayeva, Gizem Koçak gibi oyuncular yer almaktadır. 

Beyaz Karanfil dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Günay Musayeva adından çok söz ettiren oyunculardandır. Dizinin başlaması ile Günay Musayeva kimdir, beyaz karanfil derya kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine yazımızın devamında cevaplarını bulabilirsiniz.

BEYAZ KARANFİL DİZİ OYUNCULARI>>>

Beyaz Karanfil Dizisi Derya Karakteri Kim?

Günay Musayeva Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Beyaz Karanfil dizisinde Derya karakterini canlandıran Günay Musayeva, 7 Şubat 1986 tarihinde Azerbaycan’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Azerbaycan'ın Tovuz şehrinde tamamlayan Günay Musayeva, Bakü Devlet Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü birincilikle bitirip master yapmıştır.

2010 yılında Best Model Azerbaycan birincisi olan güzel oyuncu, aynı yıl Bulgaristan’da 2010 yılında düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Bir sinema filminde ve birçok reklam filminde oynadı.
Günay Musayeva, 29 ağustos 2011 tarihinde oyuncu Tolga Karel ile yıldırım nikahı ile İzmit’te evlendi. Cihangir Can (d.18 nisan 2012) adında bir oğlu vardır.
Eşi Tolga Karel, Günay Musayeva ve oğlu Cihangir'e yeni yıl hediyesi olarak dünyanın uydusu aydan 4 dönümü 159 TL'den 8 dönüm arsa aldı. Amerikalı avukat Dennis Hope'nin kendi adına tescil ettirdiği arsalardan alan Tolga Karel, 8 dönüm arsaya, 318 TL para ödedi.


Günay Musayeva, 19 Nisan 2013 tarihinde “Tiyatro Yok ki” tiyatro gurubunun tro oyununda erkek tiplemesiyle rol aldı. Kurtlar Vadisi ve ezel gibi başarılı dizilerde de rol alan Günay Musayeva, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmasında da yarışmıştır.

Günay Musayeva Boyu Kaç             : 1,70
Günay Musayeva Kilosu Kaç            : 52
Günay Musayeva Twitter Adresi      : GunayMusayevaa
Günay Musayeva İnstagram Adresi : gunaymusayevaa


Günay Musayeva Resimleri



derya beyaz karanfil, beyaz karanfil dizisi derya, beyaz karanfil dizisi derya kimdir, beyaz karanfil, dizisi derya gerçek adı nedir, beyaz karanfil dizisi derya boyu kilosu kaç, beyaz karanfil derya biyografi ve resimleri, beyaz karanfil derya resimleri, beyaz karanfil derya gerçekte kim, beyaz karanfil derya hakkında bilgi, beyaz karanfil dizi oyuncuları kimler, beyaz karanfil dizisi konusu ne, beyaz karanfildeki derya kimdir, günay musayeva, günay musayeva kimdir, günay musayeva kaç yaşında, günay musayeva resimleri, günay musayeva foto galeri, günay musayeva resimleri indir, günay musayeva biyografi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, günay musayeva beyaz karanfildeki ismi, beyaz karanfil karakter isimleri, beyaz karanfil dizisinde kim kimdir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com