Googlede Ara

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ YASEMİN (GİZEM KOÇAK) - GİZEM KOÇAK KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ


- Reklamlar -
BEYAZ KARANFİL DİZİSİ YASEMİN....
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv yılın en iddialı dizilerinden olan ve merakla beklenen Beyaz Karanfil dizisini izleyici ile buluşturdu. Beyaz Karanfil yayınlandığı gün en çok izlenen dizi olurken izleyici tarafından oldukça beğenilmiştir. Cuma günleri Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Beyaz Karanfil dizisi hakkında bilgiler yazımızın devamındadır. 

Atv Beyaz Karanfil dizi konusu kendi halinde karısı bir çocuğu ile yaşayan ve bahçıvanlık yapan bir adamın kandırılıp hapise düşürülmesi ve hapisten çıktıktan sonra kendini oyuna getirenlerden intikam almasını konu alacaktır. beyaz karanfil dizi oyuncuları da konusu kadar dikkat çekmektedir başarılı isimlerin yer aldığı dizinin başrollerinde Ali Sürmeli, Hakan Boyav, Kenan Çoban, Oya Unustası, Çağlar Ertuğrul, Günay Musayeva, Gizem Koçak gibi oyuncular yer almaktadır. 

Beyaz Karanfil dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Gizem Koçak adından çok söz ettiren oyunculardandır. Dizinin başlaması ile Gizem Koçak kimdir, beyaz karanfil yasemin kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine yazımızın devamında cevaplarını bulabilirsiniz.

BEYAZ KARANFİL DİZİ OYUNCULARI>>>

Beyaz Karanfil Dizisi Yasemin Karakteri Kim?

Gizem Koçak Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Beyaz Karanfil dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Gizem Koçak 12 Haziran 1995 yılında İzmir de doğmuştur. İzmir de doğan aslen Adanalı olan Gizem Koçak’ın, Annesi ve Babası aslen Adana’lı Gizem ise, İzmir’de doğmuş ve büyümüştür. 


Lise 3. sınıf öğrencisi ve açık lisede çocuk gelişimi bölümünü okuyan Gizem Koçak’ın hayallerinden biri de ileride kreş açmaktır. Tam bir hayvansever olan Gizem hayvanlarla ilgili her türlü projede gönüllü olarak yer alabileceğini belirtmiştir.

Modellik yapan Gizem Koçak, Babasının da desteği ile Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasına katılmış ve dördüncü gelmiştir. Gizem Koçak bu yarışmada 4. olurken yarışmanın birincisi ise Amine Gülşe olmuştur. Gizem Kolçak şimdilerde Beyaz Karanfil dizisi ile ilk oyunculuk kariyerine başlayacak ve dizide Yasemin karakterini canlandıracaktır.

Gizem Koçak Hakkında Bilgi
Gizem Koçak Ölçüleri : 90- 63 – 89Gizem Koçak Kilosu    : 52Gizem Koçak Boyu     : 176 cmGizem Koçak Twitter       : https://twitter.com/GizemKcak
Gizem Koçak Facebook   : https://tr-tr.facebook.com/gizemkocak
Gizem Koçak İnstagram  : http://instagram.com/gizemkock

Gizem Koçak Resimleri



yasemin beyaz karanfil, beyaz karanfil dizisi yasemin, beyaz karanfil dizisi yasemin kimdir, beyaz karanfil dizisi yasemin gerçek adı nedir, beyaz karanfil dizisi yasemin boyu kilosu kaç, beyaz karanfil yasemin biyografi ve resimleri, beyaz karanfil yasemin resimleri, beyaz karanfil yasemin gerçekte kim, beyaz karanfil yasemin hakkında bilgi, beyaz karanfil dizi oyuncuları kimler, beyaz karanfil dizisi konusu ne, beyaz karanfildeki yasemin kimdir, gizem koçak, gizem koçak kimdir, gizem koçak kaç yaşında, gizem koçak resimleri, gizem koçak foto galeri, gizem koçak resimleri indir, gizem koçak biyografi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, gizem koçak beyaz karanfildeki ismi, beyaz karanfil karakter isimleri, beyaz karanfil dizisinde kim kimdir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com