Googlede Ara

GÖNÜL İŞLERİ KOMİSER KEMAL (PAMİR PEKİN) KİMDİR - PAMİR PEKİN KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÖNÜL İŞLERİ KOMİSER KEMAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star TV'de başlayan Gönül İşleri dizisi 1. bölüm ile izleyici tarafından beğenilerek sevilen ve izlenen diziler arasına girmeyi başarmıştır. Gönül İşleri dizisi 1. bölüm yayınlandı ve dizinin konusu belli oldu. Gönül İşleri dizisi konusu, anneleri ölen 3 kız kardeşin babaları ile hayat mücadelesini ve yaşadıklarını konu alacak. Gönül İşleri dizisi başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Pamir Pekin gibi isimler yer alıyor. Gönül İşleri dizisinde 3 kız kardeş olan Saadet, Servet ve Sevda isimli kardeşlerin hayatları anlatılacak. 

Gönül İşleri dizi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. Bir çok ünlü ve başarılı oyuncunun bulunduğu Gönül İşleri dizisinde Komiser Kemal olan yani Pamir Pekin dizinin dikkat çeken isimlerinden biridir. Gözü kara bir polisi canlandıran Kemal karakteri idealist bir polistir.

Gönül İşleri dizisi Komiser Kemal karakterini canlandıran Pamir Pekin kimdir, Gönül İşleri Komiser Kemal kimdir, Pamir Pekin kaç yaşındadır, gibi soruların sorulması ile beraber sizlere Pamir Pekin hayatı hakkında bilgileri derledik. 

GÖNÜL İŞLERİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Gönül İşleri Dizisi Komiser Kemal Karakteri Kimdir?

Pamir Pekin Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Gönül İşleri dizisinde Komiser Kemal karakterini canlandıran Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Pamir Pekin, Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olmuştur. Üniversiteden sonra ahşap yelkenliler yapmaya başlamış ve üniversite yıllarında modellikte yapmıştır. 

Pamir Pekin oyunculuğa ilk olarak Komiser Nevzat dizisinde Komiser Ali rolünü canlandırarak başlamıştır. Daha sonra Parmaklıklar Ardında ve Lale Devri gibi dizilerde rol alan Pamir Pekin, son olarak Muhteşem Yüzyıl Dizisinde Elkas Mirza karakterini canlandırdı. Muhteşem Yüzyılda gösterdiği oyunculuğu ile beğenilen yakışıklı oyuncu sonrasında ise Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım adlı şarkısının klibinde de rol almıştır. 
Klipte Hülya Avşar ile öpüşen Pamir Pekin oldukça dikkat çekmiştir. Yakışıklı oyuncu Pamir Pekin şimdilerde ise Gönül İşleri Dizisinde Komiser Kemal karakteri ile izleyicinin karşısındadır.

Pamir Pekin Rol Aldığı Diziler

2014 Gönül İşleri
2014 Muhteşem Yüzyıl
2013 Tozlu Yollar 
2013 Güzel Çirkin 
2013 Günce 
2013 Muhteşem Yüzyıl 
2010 Lale Devri - Cansel 
2010 Keskin Bıçak - Kemal 
2009 Parmaklıklar Ardında - Mert 
2008 Vurgun 
2008 Havalimanı : İyi Uçuşlar - Başkomiser Fatih Karahan 
2007 Komiser Nevzat - Komiser Ali

Pamir Pekin Resimleri



gönül işleri, gönül işleri dizisi, gönül işleri dizi oyuncuları kimler, gönül işleri komiser kemal, gönül işleri komiser kemal kimdir, gönül işleri komiser kemal karakteri kim, gönül işleri komiser kemal resimleri, gönül işleri komiser kemal gerçek adı ne, gönül işleri dizisi komiser kemal kim, gönül işleri polis kemal kaç yaşında boyu kilosu kaç, pamir pekin kimdir pamir pekin kaç yaşında, pamir pekin boyu kilosu kaç, pamir pekin sevgilisi, pamir pekin biyografi, pamir pekin resimleri, pamir pekin hayatı, pamir pekin gönül işleri, gönül işleri pamir pekin polis kemal karakteri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hülya avşarın klipte öpüştüğü kim, muhteşem yüzyıl elkas mirza, polis kemal gönül işleri
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com