Googlede Ara

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - STAR TV GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ


- Reklamlar -
GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Merakla beklenen yeni sezon dizileri arasında olan Gönül İşleri dizisi izleyici ile buluştu. Gönül İşleri dizisi fragmanı büyük merak uyandırmıştır. Sitenizin dizi bölümünde sizlere yeni başlayan dizileri tanıtmaya ve dizilerin oyuncuları ile ilgili bilgileri aktarmaya devam ediyoruz.

Star TV'de başlayan Gönül İşleri dizisi 1. bölüm ile izleyici tarafından beğenilerek sevilen ve izlenen diziler arasına girmeyi başarmıştır. Gönül İşleri dizisi fragmanı yayınlandı ve dizinin konusu belli oldu. 

Gönül İşleri dizisi konusu, anneleri ölen 3 kız kardeşin babaları ile hayat mücadelesini ve yaşadıklarını konu alacak. Gönül İşleri dizisi başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik gibi isimler yer alıyor. Gönül İşleri dizisinde 3 kız kardeş olan Saadet, Servet ve Sevda isimli kardeşlerin hayatları anlatılacak.

Gönül İşleri dizisi ile ilgili detayları merak eden okurlarımız için, sizlere bu yazımızda gönül işleri dizi oyuncuları kimler, Gönül İşleri'nde kim hangi karakteri canlandırıyor, Gönül İşleri karakter isimleri gibi konular hakkında bilgiler vereceğiz. İlerleyen günlerde ise gönül işleri dizisi oyuncularının biyografilerini sitemizin biyografi bölümünde bulabilirsiniz.


Gönül İşleri Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Gönül İşleri Sevda - Sinem Kobal
Gönül İşleri Servet - Bennu Yıldırımlar
Gönül İşleri Saadet - Selma Ergeç
Gönül İşleri Kader - Gonca Vuslateri 
Gönül İşleri Tibet - Kaan Yılmaz (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Gönül İşleri Yılmaz - Timuçin Esen
Gönül İşleri Asrın - Fırat Çelik
Gönül İşleri Muzaffer - Sezai Aydın
Gönül İşleri Komiser Kemal - Pamir Pekin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Gönül İşleri Lale - Zerrin Nişancı
Gönül İşleri Çisil - Gümeç Alpay (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Gönül İşleri Alev - Nihan Büyükağaç (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Gönül İşleri Bedir - Can Yaman (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Gönül İşleri Ali Ersan Duru
(Oyuncular Güncellenecektir...)



Gönül İşleri Dizi Konusu Nedir?

Annelerinin aniden gidişiyle kendileriyle ve babalarıyla birlikte bir başlarına kalan üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesini anlatan Gönül İşleri’nde Bennu Yıldırımlar, üç kız kardeşin en büyüğünü canlandırıyor. Düğün organizasyonu yapan bir şirkette çalışan büyük abla Servet, Selma Ergeç’in canlandırdığı, aşktan yana şansı hiç gülmeyen Saadet ve evin en küçüğü,en delidolusu, en hayalperesti Sinem Kobal’ın canlandırdığı Sevda ve babalarının “herşeyi ters” hikayesinde, her kadın kendi arayışlarını bulacak.


Gönül İşleri Dizisi Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

gönül işleri dizisi, gönül işleri dizisi oyuncuları kimler, gönül işleri dizisi oyuncu kadrosu, gönül işleri dizisi karakter isimleri, gönül işleri dizisi dizisinde kim kimdir, gönül işleri dizisi ne zaman hangi günler, gönül işleri dizisi başrol oyuncuları, gönül işleri dizisi sinem kobal karakter ismi, gönül işleri dizisi hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, gönül işleri dizisi oyuncu isimleri, gönül işleri dizisi nerede çekiliyor, gönül işleri dizisi özeti, gönül işleri dizisi 1. bölüm izle, gönül işleri dizisi yeni bölüm fragmanı, gönül işleri dizisi resimleri, gönül işleri dizisi oyuncuları set arası fotoğrafları, gönül işleri dizisi görselleri, gönül işleri dizisi fragman, gönül işleri dizisi konusu, gönül işleri dizisi neyi anlatıyor, gönül işleri dizisinde kim hangi roldedir, sinem kobalın yeni dizisi, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com