Googlede Ara

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI - 4 OCAK BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİ BİLET FİYATLARI KAÇ PARA


- Reklamlar -


BEŞİKTAŞ GALATASARAY BİLET FİYATLARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Tüm taraftarların büyük merakla ve heyecanla bekledikleri, Beşiktaş Galatasaray maçının yeri zamanı ve bilet fiyatları belli oldu. 

Süper Toto Süper Lig Süleyman Seba sezonunun 16. haftasında karşı karşıya gelecek olan derbi de, Beşiktaş Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu dev derbinin oynanacağı yer olarak ilk Konya da oynanacağı söylenmişti fakat Galatasay yöneticilerinin itirazı üzerine maçın İstanbul da oynanmasına karar verildi. 

4 Ocak 2015 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Statında oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray maçı ile ilgili bilgileri önceki yazımızda vermiştik. 

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarının sabırsızlıkla bekledikleri bu derbi 4 ocak Pazar günü saat 19:00 oynanacaktır. Derbiyi hangi kanalın vereceğini merak edenler için ise Beşiktaş Galatasaray maçını digitürk lig tv şifreli olarak vereceği bilgisini hatırlatalım. 

2015 yılının ilk derbisi olacak olan Beşiktaş Galatasaray maçının merakla beklenen bilet fiyatları da belli oldu ve derbinin biletleri satışa sunuldu. 19 Aralık 2014 Cuma günü itibari ile satışa çıkan bilet fiyatları ile ilgili bilgiler aşağıdadır.


Beşiktaş Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Derbinin bilet fiyatları şöyle:
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Batı VIP         : 120 TL
Batı Tribün    :   60 TL
Doğu Tribün  :   50 TL
Kuzey Tribün :   25 TL
Güney Tribün :   20 TL

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN>>>

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 4 Ocak 2015 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin 19 Aralıkta satışa çıkacağı bildirildi.
Açıklamada, 19 Aralık saat 14.00 itibarıyla Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri almak isteyen Passolig kart sahiplerinin, biletleri www.passo.com.tr, N'Kolay satış noktaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden kartlarına yükleyebilecekleri kaydedildi.
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarların, Galatasaray karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabilecekleri ifade edildi.
Maç günü saat 11.00 itibarıyla Atatürk Olimpiyat Stadı bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yüklemesi ve tek maçlık giriş kartı dağıtımlarının başlayacağı, yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarların, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabilecekleri bildirildi.


beşiktaş galatasaray, beşiktaş galatasaray maçı ne zaman, beşiktaş galatasaray maçı bilet fiyatları, beşiktaş galatasaray biletleri, beşiktaş galatasaray maçı biletleri kaç para, 4 ocak pazar beşiktaş galatasaray maçı biletleri kaç para, beşiktaş galatasaray biletleri, beşiktaş galatasaray maçı fiyatları, 4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçı biletleri kaç para, beşiktaş galatasaray maçı biletleri nerden nasıl alınır, beşiktaş maçı derbi biletleri kaç para oldu, beşiktaş galatasaray derbi maçı biletleri satılmaya başladı mı,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com