Googlede Ara

EMİR YENİ 'KENDİMDEN' ALBÜMÜ - EMİR YENİ ALBÜM ŞARKILARI - EMİR 2014 KENDİMDEN ALBÜM ŞARKILARI


- Reklamlar -


EMİR KENDİMDEN ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Emir, bu güne kadar çıkardığı albümler ve seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni toplayarak, sevilen sanatçılar arasında yerini almıştır ve başarısını devam ettirmektedir.

Emir yeni albümü Kendimden ile müzik marketlerde yerini aldı. Başarılı sanatçının kendimden ismini verdiği yeni albümünde toplamda 4 şarkı bulunmaktadır. Emir'in Kendimden adlı yeni albümünü diğer albümlerden farklı kılan özelliği ise, bu albümdeki şarkıların sözlerinin hepsinin Emir'e ait olmasıdır. 

Yakışıklı ve başarılı sanatçı Emir bu yeni albümündeki tüm şarkıların sözlerini yazmasının yanı sıra, albümün prodüktörlüğünü de üstlenmiştir. Albümde başarılı isimlerle çalışan Emir Kendimden adlı albümündeki şarkıların aranjörlerini ise Erdem Kınay, Emrah Karaduman, Ceyhun Çelikten, Turaç Berkay Özer yapmıştır.

Emir Kendimden isimli yeni albümüne başarılı iki sanatçıda destek vererek, iki şarkıda vokal yapmışlardır. Sevilen sanatçılardan olan Yıldız Tilbe ve Gülşen, Emir'in albümünde vokallik yaparak destek vermişlerdir. Yıldız Tilbe albümde Yaylı Yatak isimli şarkıda ve Gülşen ise Bi Ağla isimli şarkıda Emir'e vokal yapmıştırlar. 

Emir yeni albümünün çıkış parçası olarak ise sözleri kendine ait olan Bi Ağla isimli şarkıyı seçmiştir. Emir yeni albümünün çıkış parçası olan Bi Ağla şarkısına klipte çekmiştir. Yazımızın devamında Emir'in yeni albüm şarkılarını ve sözlerini bulabilirsiniz.

Emir ''Kendimden'' Albüm Şarkıları 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
1. Emir Bi Ağla (Şarkı Sözleri İçin Tıklayınız>>>)
2. Emir Ya Rab
3. Emir Yaylı Yatak
4. Emir Bi Ağla (Ceyhun Çelikten Versiyon)



Sevilen Sanatçı Emir Kendimden adlı albüm şarkılarının listesi yukarıdaki gibidir. Emir albümün ilk klibini Gülşen'in vokal yaptığı Bi Ağla isimli şarkıya çekti. 

İlerleyen günlerde Emir'in Kendimden isimli albümündeki tüm şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz.

Albüm ve Şarkılar Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


emir, emir yeni albümü, emir kendimden albümü, emirin yeni albümü kendimden, emir kendimden adlı yeni albümü, emir yeni albüm şarkıları, emir bi ağla albümü, emir bi ağla şarkısı, emir gülşen bi ağla şarkısı, gülşen ve emir şarkısı, emirin yeni albümündeki şarkıların isimleri, emir kendimden albümü indir, emir yeni albüm şarkıları indir dinle, emir yıldız tilbe yaylı yatak şarkısı, emir 2015 yeni albümü, emir 2014 kendimden albümü indir, emir yeni albüm şarkı sözleri

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com