Googlede Ara

EZRA DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV EZRA DİZİSİ OYUNCULARI


- Reklamlar -
EZRA DİZİ OYUNCULARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanlarda bir çok dizi yayından kaldırılıyor. Çok izleyicisi olmayan ve tutunamayan diziler bir bir veda ediyor. Biten dizilerin yerine ise kanallar boş durmuyor ve yeni projelerini ve dizilerini yayınlamaya devam ediyor. Dizilerin bol olduğu ve en çok izlendiği şu sıralarda hemen hemen her kanalda bir çok dizi bulunmaktadır. Bizler songuncel.blogspot.com olarak, sizlere yeni çıkan dizileri tanıtmaya ve sevilen dizilerin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncuların hakkında merak edilen bilgilerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Sitemizin dizi bölümünde bir çok dizi hakkında bilgiler ve biyografi bölümümüzde ise sevilen dizi oyuncuları hakkındaki merak edilenleri ve resimlerini bulabilirsiniz. Bu yazımızda ise yeni başlayan Ezra dizisi hakkında bilgileri sizler için derledik.

Show Tv ekranlarında başlayacak olan Ezra dizisi büyük beğeni toplayarak merakla beklenmektedir. Ezra dizisi tanıtım fragmanları bile şimdiden ilgi ile izlenmeye başladı. Ezra dizisinin konusu seyirciyi çekmektedir. Dizide işlenen konu herkesin bildiği ve izlemek için meraklandığı dizide, Ezra karakteri Gazzeli güzel bir kızdır. Yıllar sonra izini bulduğu kardeşine ulaşmak için gazzeden kaçmaya çalışan Ezra bindiği mülteci teknesinin batması sonucu sağ kurtulan tek kişi o olur. Ezra kurtulmasında sonra ise tanıştığı başkomiser Mustafa ile tanışması sonucu aralarında başlayan aşkın gelişmesini konu alacaktır. Ezra dizisi başrollerinde Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Yusuf Çim ve Asuman Dabak gibi başarılı isimler yer almaktadır. 

Yazımızın devamında yeni başlayan Ezra dizisi oyuncuları kimler, Ezra dizi konusu nedir, Ezra dizisindeki karakterlerin isimleri ve Ezra dizisi hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz.

EZRA DİZİSİNDE ÇALAN CEZA ŞARKISI>>>

Ezra Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ezra Dizisi Ezra - Rüveyda Öksüz (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Mustafa - Yusuf Çim (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Çahangir - İsmail Filiz (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Nuran - Asuman Dabak 
Ezra Dizisi Reyna - Nurana Bagieva (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Rukiye - Zeynep Koltuk (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Gamzeli Yelda - Birgül Kükrer
Ezra Dizisi Taylan - Rami Narin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Şeyma - Gizem Kükrer
Ezra Dizisi Ömer - Serkan Şenalp (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Ezra Dizisi Arif - Doğukan Polat
Ezra Dizisi Düzgün - Abdurrahman Yunusoğlu
Ezra Dizisi Gökhan Bekletenler 

(Oyuncular Güncellenecektir)


Ezra Dizi Konusu

Ezra, Gazze’li dünyalar güzeli bir kız. Çocukken yetimhaneden çalınan küçük kız kardeşinin izini İtalya’da bulunca, onun yanına gitmek için Gazze’den kaçıyor. Ancak, bindiği mülteci teknesi Kıbrıs açıklarında batınca, teknedeki bütün mülteciler ölüyor, bir tek Ezra kurtuluyor. Ezra’yı kurtaran dünyanın en zengin işadamlarından Çahangir Hüseyinov, daha ilk görüşte bu dünya güzeli denizkızı Ezra’ya aşık oluyor. Aynı anda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde başkomser olan Tek Tabanca lakaplı Mustafa ve yardımcısı Ömer, kaçak altın kuryesi kılığında Çahangir ile görüşmeye gidiyorlar.
İşte tam orda, Gazze’li Ezra ile Tek Tabanca Mustafa’nın yolları kesişiyor. bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Mustafa’nın polis kimliği, Çahangir karşısında deşifre olunca, mekandan kaçmak zorunda kalıyor. Ezra da, Çahangir’den korkup kaçınca; Ezra’nın kaçıp sığınabileceği tek yer Mustafa’nın yanı oluyor. Tek Tabanca Mustafa, hayatı tek başına yaşamayı seven genç ve serseri ruhlu bir polis. Ezra, en başta Mustafa’nın sırtında bir yük gibi görünse de, zamanla aralarında çok büyük bir aşk başlıyor. Dizide Ezra’yı, 2013 Miss Turkey birincisi Rüveyda Öksüz; Mustafa’yı ünlü pop star ve best model Yusuf Çim canlandırıyor.
Ezra, bugüne kadar çok sayıda fenomen diziye imza atmış olan senarist Tayfun Güneyer’in kaleminden çıkan bir hikaye. Dizinin ilk bölümlerinde yönetmenliği de Tayfun Güneyer üstleniyor.



ezra dizisi, ezra dizi konusu, ezra kimdir, ezra ne demek, ezra dizisi ne zaman başlıyor, ezra dizi oyuncu isimleri, ezra dizisinde kim kimdir, ezra hakkında bilgi, ezra dizisi karakter isimleri, ezra konusu, ezra konusu ve oyuncuları, ezra dizi oyuncu kadrosu, ezra dizisi oyuncu isimleri, ezra dizisinde kimler oynuyor, ezra dizisi mustafa, ezra dizisindeki polis mustafa, ezra dizisi mustafa kim, ezra dizi oyuncuları, ezra dizisi hangi kanalda başlayacak, ezra dizisi 1. bölüm, ezra 1. bölüm fragmanı, ezra 1. bölüm ne zaman, ezra, ezra dizi, ezra oyuncu kadrosu, 

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com